• Vergaderen in stijl bij De Hertenkamp

  • De Jackson Pollockzaal is ideaal voor een vergadering

  • Kom dineren in ons sfeervolle restaurant

  • De Groote Zaal

Zalen

De Hertenkamp beschikt over verschillende zalen die u kunt huren voor bijvoorbeeld een gezellige feestavond, een zakelijke bijeenkomst of een heerlijk diner, lunch of buffet. De drie zalen hebben verschillende afmetingen, waardoor er voor elke groepsgrootte een geschikte, en sfeervolle zaal beschikbaar is.

 

Alle zalen zijn vernoemd naar kunstenaars, in de zaal is te zien waarom. Elke zaal heeft meerdere opstellingsmogelijkheden.  Voor een kleiner gezelschap is de Marc Chagallkamer erg geschikt. Voor een groter gezelschap bieden de Jackson Pollockzaal en De Groote Zaal diverse mogelijkheden.

 

Hieronder vindt u van elke zaal meer informatie en een impressie.

 

Restaurant

 

Het restaurant van De Hertenkamp kenmerkt zich door meerdere nisjes waar een ‘eigen’ gedeelte gecreëerd kan worden. Voor een borrel of diner is deze ruimte erg gezellig. De aanwezigheid van de openhaard, de gezellige bar en het prachtige uitzicht maken dit tot een uniek stukje Assen.

De Groote Zaal

 

Dit is de grootste zaal van De Hertenkamp. Tijdens een grondige renovatie in de zomer van 2013 heeft de zaal een rustige, natuurlijke uitstraling gekregen die perfect past bij de prachtige omgeving. Tevens is er middels dakramen en een enorm panoramaraam meer dan voldoende daglicht aanwezig en kijk je rechtstreeks het Asserbos in. De zaal is voorzien van een eigen bar.

Salon

 

Foyer

 

Jackson Pollockzaal

 

De jongste zaal van De Hertenkamp. Op de wanden zit donker barok behang in combinatie met zachtgroene verf. Door de daglichtkoepels heeft deze zaal een frisse uitstraling. Deze ruimte is zeer geschikt voor de trouwceremonie, een besloten diner of een kleine receptie.

  • Ons terras is geopend!

    Kom genieten van de rust en het groen van het Asserbos

Meer nieuws