• Vergaderen in stijl bij De Hertenkamp

  • De Jackson Pollockzaal is ideaal voor een vergadering

Vergaderen

Dankzij de natuurlijke, inspirerende omgeving en de intieme sfeer is De Hertenkamp de perfecte locatie voor een aangename en productieve vergadering of zakelijke bijeenkomst in Drenthe. De Hertenkamp beschikt over drie verschillende zalen die u kunt huren, met elk haar eigen identiteit. Daarnaast zijn de Foyer en het Restaurant geschikte ontvangst- en/of pauzeruimten.

 

De Hertenkamp biedt u de mogelijkheid om tijdens de bijeenkomst op verschillende manieren te ontspannen. Naast de diverse eet- en drinkpauzes als onderbreking kan er worden gekozen voor een heerlijke wandeling in de buitenlucht. Gezien de aangename ligging van De Hertenkamp aan de rand van het Asserbos en vlakbij het centrum, is een prachtige wandelroute snel gevonden. 

De bijeenkomst kan ook worden gecombineerd met een gezellige activiteit, waardoor de bijeenkomst een informeler karakter krijgt. Meer informatie over de verschillende activiteiten vindt u hier. Vraag naar de mogelijkheden om de activiteit te laten aansluiten bij uw wensen. Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

  • Ons terras is geopend!

    Kom genieten van de rust en het groen van het Asserbos

Meer nieuws