• Een feest om nooit te vergeten

  • Vergaderen in stijl bij De Hertenkamp

  • Gezellige feesten met uiteenlopende thema's

  • De Jackson Pollockzaal is ideaal voor een vergadering

  • De Hertenkamp: eten ▪ feesten ▪ vergaderen

  • Herkenbare ingrediënten, op een bijzondere wijze gecombineerd

  • De keuken is Nederlands-Frans georiënteerd

  • Heerlijk eten in ons sfeervolle restaurant

Route

Hertenkamp 10
9401 HL Assen
T: 0592 - 317155
E: info@hertenkamp.nl

 

Met het openbaar vervoer:

Station Assen ligt aan de druk bereden verbinding Zwolle – Groningen. Meerdere keren per uur stoppen de Intercity’s en stoptreinen van de NS er. Met de bus kunt u De Hertenkamp bereiken met lijn 16 (Oosterwolde/Heerenveen). U stapt in bij het station en stapt uit bij de halte Hoofdlaan/Hertenkamp. De reistijd is ongeveer 7 minuten. Het grootste gedeelte van de dag rijd deze lijndienst twee keer per uur. In de daluren (avond/zondag/vakanties) 1 keer per uur. Voor de tijden kunt kijken op www.9292ov.nl

 

Vanaf het station is het ongeveer 10 à 15 minuten lopen naar Restaurant - Zalen De Hertenkamp. Voor het station moet u de Oversingellaan oversteken en dan loopt vervolgens 300 meter over de Stationsstraat. Op de T-splitsing gaat u links de Oostersingel op, In de bocht gaat deze over in de Zuidersingel. Deze weg volgen tot de driesprong met de Collardslaan, (in de bocht staat de Jozefkerk) Hier gaat links af de Dr. Nassaulaan in. Na 300 meter ziet het hertenkamp links van u (met daar achter Restaurant - Zalen De Hertenkamp). Bij het kruispunt gaat u links en direct weer rechts de oprit van Restaurant - Zalen De Hertenkamp op.

Met de auto vanuit Groningen:
Op de A28 richting Hoogeveen neemt u de afslag 33 (Assen). De rotonde gaat u driekwart rond (linksaf), vervolgens gaat u bij de stoplichten linksaf. Bij het derde stoplicht gaat u rechtsaf de Europaweg-Zuid op, deze weg volgt u tot de eerste rotonde, deze neemt u driekwart (linksaf). Deze weg (Hoofdlaan) blijft u volgen, u gaat nu door het Asserbos. Direct na het bos, op de drempel, gaat u rechtsaf en aan de rechterkant ziet u Restaurant – Zalen De Hertenkamp liggen.

Met de auto vanuit Hoogeveen:
Op de A28 richting Groningen neemt u afslag 32 (Assen-Zuid) en volgt u de weg tot de stoplichten, daar gaat u op de T-splitsing linksaf de Europaweg-Zuid op. Deze weg volgt u tot de eerste rotonde, op deze rotonde gaat u rechtsaf. Deze weg (Hoofdlaan) blijft u volgen, u gaat nu door het Asserbos. Direct na het bos, op de drempel, gaat u rechtsaf en aan de rechterkant ziet u Restaurant – Zalen De Hertenkamp liggen.

Met de auto vanuit Gieten:
Op de N33 richting Groningen neemt u afslag 32 (Assen-Zuid) en onder aan de afrit gaat u gelijk rechtsaf. Bij de stoplichten gaat u op de T-splitsing linksaf de Europaweg-Zuid op. Deze weg volgt u tot de eerste rotonde, op deze rotonde gaat u rechtsaf . Deze weg (Hoofdlaan) blijft u volgen, u gaat nu door het Asserbos. Direct na het bos, op de drempel, gaat u rechtsaf en aan de rechterkant ziet u Restaurant – Zalen De Hertenkamp liggen.

Met de auto vanuit Smilde:
U gaat richting Assen over de N371 (Balkenweg). U volgt deze weg onder het viaduct van de A28 door en gaat bij het derde stoplicht rechtsaf de Europaweg-Zuid op. Deze weg volgt u tot de eerste rotonde, deze rotonde neemt u driekwart (richting De Smelt). Deze weg (Hoofdlaan) blijft u volgen, u gaat nu door het Asserbos. Direct na het bos, op de drempel, gaat u rechtsaf en aan de rechterkant ziet u Restaurant – Zalen De Hertenkamp liggen.