• Een feest om nooit te vergeten

 • Gezellige feesten met uiteenlopende thema's

Themafeesten

De Hertenkamp heeft diverse mogelijkheden voor gezellige themafeesten. Voor groepen vanaf 50 personen zijn allerlei leuke themafeesten samengesteld, zoals een 'Uit-de-kunst feest' of een compleet verzorgde Hollandse of Drentse avond. Gaat u liever de grens over? Dan is "Aaltje Wubs ontdekt Europa" absoluut de moeite waard. Of kies voor rock & roll met het thema "Brylcream, nozems en petticoats”. Ook themafeesten voor kleinere groepen zijn in overleg mogelijk.

 

Omdat elk feest uniek is, worden de feesten op maat verzorgd. Dankzij de contacten die De Hertenkamp heeft zijn de mogelijkheden erg uiteenlopend. Geeft u de voorkeur aan een swingende coverband, een musicbox of heeft u liever een intiem optreden? In overleg zijn er vele mogelijkheden.

 

Hieronder vindt u een omschrijving van de verschillende themafeesten. De kosten van de themafeesten zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Hertenkamp via 0592 - 317155 of per e-mail: info@hertenkamp.nl

 

 

“Tussen Kunst & Kul”

 

 Een uit-de-kunst feest. Waar de Kunst serieus wordt genomen, maar dan wel met een behoorlijke portie Kwinkslag en Kul!

 

Er valt veel te lachen. Bijvoorbeeld met de Kunstige Bosquiz, gepresenteerd door kunstenares in wording Karoline Appel. Er valt veel te doen. Bijvoorbeeld samen echte kunst maken en lekker swingen op de dansvloer.

En het Asserbos zelf komt zich er ook altijd nog even mee bemoeien, want De Hertenkamp ligt daar immers middenin!

Middag- of avondvullend, met warm en koud buffet of hapjesarrangement.

 

Voor groepen vanaf 30 personen.

“Happy Hollandse Heisa”

 

Nederland is het land van molens, klompen, stamppot, Delfts blauw, polders, rivieren, stroopwafels, Amsterdam, draaiorgels, pindakaas, tulpen, oranje, bitterballen, schaatsen, Màxima, zoute haring, gluren naar de buren, hagelslag, fietsen, drop, ganzenbord en kaas.

En van Jan Smit, de Zangeres zonder Naam, Corrie Konings, André van Duin, Vader Abraham, Imca Marina, Willeke Alberti, Rob de Nijs, Peter Koelewijn, Nick en Simon, Marco Borsato en Frans Bauer.

 

Dat vraagt om een Happy Hollands feest! Met veel muziek, de Happy Hollandse Heisa-quiz en lekker swingen op de dansvloer.

Middag- of avondvullend, met Hollands buffet of Hollands hapjesarrangement.

 

Ook mogelijk: “Helemaal Hollands”, onze speciale versie voor senioren!

 

Voor groepen vanaf 30 personen.

“Doe maor Drents”

 

Feest met allennig maor Drentse Dingen. Drentse liedties, Drentse verhaolties, Drentse grappies, Drentse spellegies, Drentse gezelligheid, Drentse praot, alles Drents. Een feest om je te vernuuvern. En aj het eem niet meer snapt, brengt een Drentse boerenspreuk altied uutkomst!

 

Een hiele middag of aovond feest. En een Drentse maoltied of Drents happiesarrangement past hier meraokels goed bij. 

 

Veur groepen vanof 30 personen.

“Brylcream, nozems en petticoats”

 

Feest met motorclub A.M.C.E., de Allerbeste Motor Club van Europa. De voorzitter wil nu eindelijk de naam van de club eer aan doen. Hij wil rock & roll en ruig ronkend retro-routes rijden.

 

Hij heeft alles in de hand. Denkt ie. Zijn vrouw denkt daar anders over… En waarom doet het nieuwste clublid toch zo zenuwachtig? Komt dat omdat hij Solex rijdt? Humoristische verwikkelingen in retro-sferen rond een wel heel bijzondere motorclub. En als afsluiting uit je dak gaan op de dansvloer.

Avondvullend, met warm en koud buffet of hapjesarrangement.

 

Voor groepen vanaf 50 personen.

“Aaltje Wubs ontdekt Europa”

 

Iedereen heeft het steeds maar over Europa, dus volgens Aaltje is het hoog tijd voor een Europees landenfeestje. Belgisch, Frans, Duits, Engels, Spaans, Nederlands, Luxemburgs, èn Drents! Verrassende en theatrale show. Zonder politiek, wel om te lachen. En als afsluiting uit je dak gaan op de dansvloer.

 

Avondvullend, met Europees buffet of Europees hapjesarrangement.

 

Voor groepen vanaf 50 personen.

 • Volg ons op social media

  En blijf op de hoogte

 • Prachige buitenlocatie om te trouwen

  Ceremonie en feest onder één dak

 • Eten met een spannend tintje

  Speel nu de citygame

 • Van Rock&Roll tot Hollandse Avond

  Alles is in overleg mogelijk

 • Happen en trappen

Meer nieuws