• Gezellige feesten met uiteenlopende thema's

  • Een feest om nooit te vergeten

Feesten en recepties

Feesten en recepties

De Hertenkamp is al jarenlang een unieke locatie in Assen, Drenthe, voor feesten en partijen. Hieronder vindt u enkele opties voor uw receptie. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden.

 

Speciaal voor uw feest kunnen wij voor u taart, gebak en/of hapjes serveren en eventueel een buffet opstellen. Mocht u de opties aan buffetten willen bekijken, dan kunt u een kijkje nemen onder 'buffetten'. Ook kunt u er voor kiezen om (fris)dranken en/of koffie & thee te laten schenken.

 

De Hertenkamp beschikt over drie verschillende zalen, met elk hun eigen identiteit. Hierdoor is er voor zowel kleine als grotere groepen een gezellige zaal beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de zalen.

 

Dankzij de prachtige ligging aan de rand van het Asserbos, is het uiteraard mogelijk om de bijeenkomst te combineren met een gezellige activiteit. Zo kan er worden gekozen voor een cryptische puzzeltocht, een historische stadswandeling, klootschieten of een spannend moorddiner. Sinds kort is ook de citygame 'Inspecteur Delictus en de Museumbende' te boeken bij De Hertenkamp. Lees hier meer over de verschillende activiteiten.

 

Het ene feest is het andere feest niet en er zijn zeer veel mogelijkheden. Om uw wensen zo goed mogelijk ter vervulling te laten komen, kunt u het beste contact opnemen met De Hertenkamp. Er wordt dan een offerte op maat voor u samengesteld.

 

  • Ons terras is geopend!

    Kom genieten van de rust en het groen van het Asserbos

Meer nieuws