• Kom heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant

Activiteiten

Maak uw familiedag, receptie of bedrijfsuitje compleet met één van onze activiteiten. Kies voor een actieve bezigheid, zoals de cryptische puzzeltocht, klootschieten, de historische stadswandeling of de spannende citygame 'Inspecteur Delictus'. Bent u op zoek naar een spannende activiteit tijdens het diner? Kies dan voor het moorddiner, waarbij een spannend moordspel wordt gespeeld tijdens uw diner.

Bij het moorddiner kunt u kiezen uit een aantal menu's. De overige activiteiten zijn bijvoorbeeld te boeken in combinatie met een lunchbuffet, diner of een hapje en een drankje. Op basis van uw wensen wordt een offerte op maat samengesteld.

 

Voor meer informatie en prijzen kunt u mailen naar info@hertenkamp.nl of bellen naar 0592 317 155

 

Moorddiner

 

Het spel:

Detectivediner is een moordspel dat gespeeld wordt tijdens het diner, zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje of familiedag. Tijdens het diner moet er een moord worden opgelost. Iedereen krijgt van de spelleider (die de hele avond aanwezig is) een rol, één iemand is de moordenaar. Het moorddiner wordt gespeeld in zeven ronden. In iedere ronde komen nieuwe schandalen naar boven. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kan men er achter komen wie de moordenaar is. Maar ook al ontmaskert men de moordenaar niet, dan nog staat Detectivediner garant voor een hilarische avond die men niet snel zal vergeten. 


Het verhaal: 'Moord op de Orient Express'
We bevinden ons aan boord van de Orient Express en zijn onderweg  naar Venetië. De passagiers van de trein vormen een flamboyant gezelschap. Het diner staat op het punt geserveerd te worden als blijkt dat James - de eigenaar van de trein - niet is komen opdagen. Niet veel later wordt hij dood aangetroffen in zijn cabin... Vermoord! Al snel blijkt dat de dader onder de aanwezige gasten gezocht moet worden. De moordenaar zit aan tafel! Tijdens het diner vliegen de beschuldigingen over en weer en lijkt het wel of iedereen  een reden had om James te vermoorden. Lukt het jou om de moordenaar  te ontmaskeren of ben jij soms de moordenaar? 

 

Het verhaal: 'Sabotage in het Circus'

Het wereldberoemde Circus Pavlov is op tournee. Een bonte stoet van clowns, vuurspuwers, goochelaars en wilde dieren trekt door de stad. Een paar uur voor de grote premiere gebeurt er een dramatisch ongeluk. Jongleur Bruno klimt in de nok van het circus om zijn geliefde Svetlana ten huwelijk te vragen vanaf de trapeze. Enkele seconden later valt hij te pletter in het zaagsel van de piste. De trapeze blijkt gesaboteerd. Bruno is vermoord!

Al snel blijkt dat de dader onder het circuspersoneel gezocht moet worden. De moordenaar is een bekende! Tijdens het diner vliegen de beschuldigingen over en weer en blijken het circus en haar medewerkers vele duistere kanten te hebben. Lukt het jou om de moordenaar te ontmaskeren? of ben jij soms de moordenaar?Belangrijk om te weten:
- Detectivediner is te spelen door groepen van 8 tot en met 13 personen (Eventueel 14)
- Meerdere groepen zijn mogelijk (Maximaal 5 groepen / 70 personen )
- Gasten arriveren om 18.45 uur, het spel start om 19.00 uur
- Afhankelijk van het aantal personen duurt het spel 3 tot 3,5 uur
- De consumpties worden op basis van nacalculatie berekend, deze komen samen met het diner en      
  het moordspel op één rekening. Alles wordt afgerekend bij De Hertenkamp.  

Reserveren:
Bent u enthousiast geworden om de moord op Bruno op te lossen? U kunt dit reserveren op moorddiner detectivediner.

 

Klik hier voor de menu's (prijzen zijn inclusief spelleiding)

 

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Detectivedinner

Cryptische puzzeltocht

 

Aan de hand van puzzels, cryptische omschrijvingen, foto’s en andere verrassende aanwijzingen moet de route door het Asserbos worden uitgestippeld.

 

Met leuke feiten en wetenswaardigheden wordt tijdens de route extra informatie aan u verstrekt. Daarnaast moeten er tijdens de route enkele vragen worden beantwoord. De cryptische puzzeltocht duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Historische stadswandeling

 

Onder leiding van een gids leert u alles over de geschiedenis van de Drentse hoofdstad, de bijzondere gebouwen en de markante bewoners.

 

Er zijn reeds een aantal arrangementen beschikbaar, maar als u een persoonlijke invulling wenst dan kunt u dit zeker bij ons aangeven. Er wordt dan voor u een passend voorstel gemaakt.

 

Klootschieten

 

Geeft u de voorkeur aan de actieve bezigheid? Dan is klootschieten erg geschikt. In teams probeert u de kogel zo ver mogelijk te werpen. Er zijn verschillende routes om klootschietend af te leggen. Aan de hand van het aantal worpen wordt bepaald welke groep het beste kan klootschieten.

 

Er zijn drie routes met een verschillende lengte, de kortste duurt ongeveer 1 uur en de langste 2 uur.

Inspecteur Delictus

 

Het spel:

Inspecteur Delictus en de museumbende

Uit het plaatselijke museum is een aantal zeer waardevolle kunstschatten gestolen. Inspecteur Delictus onderzoekt de zaak. Hij heeft jullie hulp hard nodig. Wat is het kenteken van de vluchtauto? Wat is de waarde van de buit? Wie is de dader? Was het Handige Harry, of toch Stille Willy? Zijn jullie in staat dit misdrijf op te lossen?

Gewapend met het dossier en een telefoon gaan jullie op pad. Inspecteur Delictus stuurt jullie naar locaties om aanwijzingen te verzamelen. Deze zijn te vinden door het scannen van QR-codes en het beantwoorden van vragen. Via SMS houdt de inspecteur jullie op de hoogte van het onderzoek en kunnen jullie je bevindingen rapporteren.

 

Vanaf 1 persoon (tot circa 5 personen per dossier)
Speeltijd ± 2½ uur (zonder pauze)
Route ± 4 tot 5 kilometer
Op ieder moment zelf te spelen
Navigatie via kaart en hints (of eigen GPS)
Gebruik van eigen telefoon (± 35 SMSjes sturen)
Compleet dossier / spelset tijdelijk voor € 16,95

 

Inhoud spelset:

- Brief van Inspecteur Delictus met startcode en kaart met locaties.
- Speluitleg met alle spelregels en beschikbare SMS-commando's.
- Team Logboek om alle gevonden informatie in op te schrijven.
- Algemene vragen over de stad, waarmee extra punten zijn te verdienen.

 

Leuk voor:

- Dagje weg met het gezin
- Iets leuks met vrienden
- Betaalbaar afdelingsuitje
- Schoolkamp
- Familieweekend
- Scoutingopkomst
- Verenigingsuitje
- Vrijgezellenfeest

 

Prijs complete spelset: € 16,95

  • Ons terras is geopend!

    Kom genieten van de rust en het groen van het Asserbos

Meer nieuws