• De keuken is Nederlands-Frans georiënteerd

  • De Hertenkamp: eten ▪ feesten ▪ vergaderen

  • Herkenbare ingrediënten, op een bijzondere wijze gecombineerd

  • Heerlijk eten in ons sfeervolle restaurant

Buffetten

Buffetten

Buiten de openingstijden van het restaurant kunt met een gezelschap bij onze locatie terecht voor een lunch- of diner buffet. Hier treft u een suggestie, maar natuurlijk kan er een invulling op maat worden samengesteld.

 

Vanaf 25 personen kunt u kiezen voor een uitgebreid dinerbuffet. Deze buffetten bestaan uit vier gangen. De soep en het dessert worden geserveerd. De voorgerechten en de hoofdgerechten worden na elkaar op het buffet gepresenteerd.

 

 

Broodjeslunch

 

16,-

 

Soep van het moment

##

Broodje kroket

Twee zachte bolletjes (diverse soorten)

Belegd met gesneden kaas en vleeswaar

Lunchbuffet

 

19,-

 

Soep van het moment

##

Diverse witte en bruine broden

Zachte bolletjes

Suikerbrood en krentenbrood

Kroketten

Gesneden kaas en vleeswaar

Sla en rauwkost

Diversiteit aan zoet beleg

Tonijnsalade en eiersalade

Fruit

 

Vanaf 10 personen

 

Uitbreidingen

 

Hartige taart

Omelet

Roerei

Quiche

 

Stamppotbuffet

 

 Soep

prei | | knoflook | groentebouillon croutons

Hoofdgerechten

boerenkool | aardappel

winterpeen | ui | aardappel

zuurkool | aardappel

 

speklap | verse worst

augurk | zure uitjes | piccalilly

Dessert

hangop | slagroom | stoofpeer | bitterkoekjes

25,-

Rare kwasten

 

Soep

zoete aardappel | groentebouillon | rozemarijn

Hoofdgerechten

kip | cashewnoten | rozemarijn | paprika | tomaat | ui

varkensmedaillons | bospaddenstoelen | prei | bosui | kastanjechampignons | room

bladerdeeg | spinazie | geitenkaas | zongedroogde tomaat | pijnboompitten

 

twee warme groente gerechten

twee aardappel gerechten

salade en compote

Dessert

brownie | witte chocolade | slagroom

29,-

Marthijn de Groot

 

Soep

bospaddenstoelen | room | groentebouillon

Voorgerechten

  broden | kruidenboter

mozzarella | tomaat | basilicum | rode ui

sla | geitenkaas | appel| macadamianoten

bleekselderij | knolselderij | appel | druiven | walnoten | yoghurt | mayonaise

rundercarpaccio | rucola | Parmezaanse kaas | zongedroogde tomaten | pijnboompitten

zalm | citroen | bieslook

Hoofdgerechten

varkensmedaillons | gorgonzola | room

biefstuk | paprika | champignon | ui | room

groentewrap | paprika | wortel | courgette | aubergine | zoete aardappel

bladerdeeg | puree van broccoli | walnoten | champignon | tofu

 

twee warme groente gerechten

twee aardappel gerechten

salade en compote

Dessert

bitterkoekjes | mascarpone | slagroom | koffielikeur

 37,-

Lekker schilderen

 

Soep

pastinaak | crème fraîche | groentebouillon

Voorgerechten

broden | kruidenboter
gepofte rode biet | avocado
mozzarella | tomaat | basilicum | rode ui rundercarpaccio | rucola | Parmezaanse kaas | zongedroogde tomaten | pijnboompitten nagelhout | perenchutney Hollandsche garnalen | ijsbergsla | cocktailsaus zalm | roomkaas | bieslook

Hoofdgerechten

eendenborst | jus | port kalfsmedaillons | gorgonzola | room heilbot | kruidenolie | trostomaat bladerdeeg | spinazie | geitenkaas | zongedroogde tomaat | pijnboompitten groentewrap | paprika | wortel | courgette | aubergine | zoete aardappel

 

twee warme groente gerechten | twee aardappel gerechten

salade en compote

Dessert

chocoladecake | karamel |  mascarpone

 43,-
  • Volg ons op social media

    En blijf op de hoogte

  • Happen en trappen

  • Van Rock&Roll tot Hollandse Avond

    Alles is in overleg mogelijk

  • Eten met een spannend tintje

    Speel nu de citygame

  • Prachige buitenlocatie om te trouwen

    Ceremonie en feest onder één dak

Meer nieuws