Woensdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 22:00 uur
Reserveren is gewenst
  • Een heerlijk nagerecht om mee af te sluiten

  • Herkenbare ingrediënten, op een bijzondere wijze gecombineerd

  • Kom onze verassende gerechten proeven

  • De keuken is Nederlands-Frans georiënteerd

  • Ons restaurant is woensdag t/m zondag vanaf 17:00 uur geopend voor diner

  • Heerlijk eten in ons sfeervolle restaurant

  • Laat u verrassen door de heerlijke gerechten

Dinerkaart

Vanaf 17.00 uur

Voorgerecht

€ 10,-

 

Waldorf √ 

klassieke salade met selderij, appel, rozijnen en walnoten

 

Nagelhout

gedroogd rundvlees met perenchutney en frisée sla 

 

Paling

gerookte paling met gebakken watermeloen, sesam en komkommer in het zuur

 

Citrussalade √

salade van grapefruit, sinaasappel, suger snaps en munt 

 

Tussengerecht

€ 7,-

 

Aspergesoep √ 

licht gebonden met room, dragon en stukjes asperge 

 

Shi-i-take bouillon √  

met een garnituur van kastanjechampignons, bosui en koriander

.

 

Hoofdgerecht

€ 21,-

 

Filet Mignon

gebakken biefstuk met saus à la Stroganoff

 

Heilbot 

gebakken filet met kruidenolie en trostomaat uit de oven

 

Lam

langzaam gegaard lam met room, munt, basilicum, pastinaak en wilde spinazie met couscoussalade

 

Kip

kipdijen gegratineerd met rozemarijn en cashewnoten,  geserveerd met salsa van tomaat, paprika en ui

 

Asperge en Artisjok √ 

groene asperges met artisjokharten, tomaat en risotto in een jasje van krokant bladerdeeg

 
de hoofdgerechten worden geserveerd met een passend aardappel- en groentegarnituur.

.

 

 

Nagerecht

€ 8,-

 

Suprice

“ijsverrassing” van drie soorten ijs

 

Amandelijs

amandel zoet/zout-ijs, perensorbetijs en chocolade-zeezout kletskop

 

Hangop

hangop van yoghurt met een soepje van rood fruit

 

Dessert van de chef

verrassing! 

 

Kaas

met een notenbroodje, druiven, walnoten

 

Allergenen zijn niet uitgesloten. Heeft u een allergie? Meld het ons!
√ = vegetarisch

 

Naast à la carte dineren kunt u bij ons ook lunchen.